joi, 22 iulie 2010

Noutati

In primul rand, dragii mei, mi-e dor de voi si de casa. In al doilea rand, dragii mei, mi-e dor de voi si de casa.

Asaaa...si acum despre mine:d. Partea proasta e ca am fost concediata. Partea buna este ca am timp sa-mi fac unghiile si sa ma epilez....hahahah, glumesc.
Partea buna este ca apuc sa il plimb pe Capitan dupa-masa....si mi-am gasit deja al doilea job. E la restaurantul unde lucreaza Andreea, restaurant cu bucatarie italieneasca, tot pe Boardwalk aproape de celalalt servici. Programul il am la fel ca inainte, termin la primul si plec la celalalt, iar ziua mea libera o sa fie martea. Foarte simplu nu?:)
Si acum sa va povestesc cum am fost concediata:)....alaltaieri dupa-masa m-am dus sa ma invoiesc in ziua respectiva de la servici pentru ca Andreea avea liber si vroiam sa mergem pe plaja, plus ca nici nu aveam chef sa lucrez.Nu acolo!O sa va povestesc imediat de ce. Am lasat-o pe Andreea pe banca, mi-am luat inima in dinti si m-am facut bolnava. Am intrat in magazin si i-am spus managerului(baiatul cel bun din poveste, o sa va spun mai tarziu de ce)ca nu ma simt bine si daca are nevoie de mine astazi, ca altfel as vrea sa-mi iau liber. Si el mi-a spus: da, poti sa-ti iei liber; pentru totdeauna:|..:D...dupa care mi-a explicat ca a primit ordine de sus, ca nu stiu ce, baiat bun saracu', pus sa faca treburile ''murdare''.
Sigur ca toata povestea asta are multe dedesubturi, care m-au determinat sa fiu atat de iresponsabila si de nepasatoare in ceea ce priveste job-ul acesta.
Era aproape un chin pentru mine sa ma duc acolo in fiecare zi, pentru ca se purtau extrem de urat cu noi, incercau sa ne domine si sa ne faca sa fim niste sclavi umili si supusi in fata lor, sa executam tot ceea ce ne spun ei,bla bla bla. Eu m-am opus de la inceput atitudinii asteia,i-am ignorat cat am putut, ei m-au simtit ca vreau sa demisionez, asa ca dupa numai 4 zile de mers acolo, m-au concediat ei. Si ma bucur foarte mult ca au facut asta, pentru ca aici o sa castig mai mult si o sa fie mult mai bine:D.

Gata cu povestile triste. Sa va povestesc despre seful meu. E nebun. Se tine de traznai toata ziua. Mai nou a legat un furtun de teava din fata magazinului, iar el sta undeva ascuns in spate si porneste furtunul cu apa de fiecare data cand trec turisti prin ''raza de actiune'':))...va dati seama reactii, femei zbierand, copii speriati, nebunie:D..e distractiv, radem toata ziua. Cat despre serviciul de aici, e foarte bine, chiar daca se pune presiune pe noi si aici, ni se vorbeste frumos si intelegator, ne-am imprietenit foarte bine intre noi, facem glume, mancam gogosi dimineata, e bine. Nici nu se compara cu celalalt.
Andreei nu-i place deloc aici. Spune ca Sissy, sefa noastra nu o place. Ieri a prins-o ca scria measaj si i-a confiscat telefonul dupa ce i-a spus ca o concediaza!:)))....asta dupa ce cu doua zile in urma i-a spus din nou ca o concediaza pentru ca nu a facut nu stiu ce cum i s-a spus. Si bineinteles ca a amenintat-o ca o concediaza si cand a intarziat o ora la servici, apoi Andreea a mai intarziat de vreo 2-3 ori:)))...De ce sa nu o placa??:))....am inceput sa facem glume pe tema asta...Andreei nu-i prea pasa, e mult mai indiferenta ca si mine. Si foarte bine face, pentru ca are numai de castigat.

No...in rest nu facem nimic special. Mai mergem la discoteca seara cu cei cu care locuim, sau la petreceri cu cei de la lucru, mai mergem la plaja cand avem ocazia, am merge si seara, dar aici nu e voie sa mergi pe plaja dupa ora 11. Amenzile sunt foarte usturatoare, la fel e si daca te prinde cu bautura alcoolica pe strada. Sticla nu trebuie sa fie la vedere si trebuie sa fie sigilata, altfel te duc direct la sectia de politie. Inca o chestie buna zic eu, toata lumea e obligata sa recicleze, astfel ca sunt amenajate containere speciale pentru sticle si plastic, iar daca nu reciclezi primesti amenda.

Eu incerc sa dorm cat de mult pot, ieri am dormit de la 8 seara la 9 dimineata:D...si Doamne ce bine a fost. Astazi la fel o sa dorm devreme, pentru ca maine e o zi grea:d.

Va pup si va imbratisez pe toti,
tanjesc dupa diminetile tarzii si sarmale,
sper ca sunteti toti bine acasa
Va pup

Niciun comentariu: